Храна за размисъл

Блог за материалната и духовната храна - за митовете за храненето и за някои често срещани заболявания, но и за книгите, които са основната ни духовна храна

петък, 9 юли 2021 г.

Впечатленията ми от книгата на д-р Хю А. Хамилтън "Impaired Sensitivity to Thyroid Hormone"

›
  Д-р Хамилтън е посветил книгата си на състоянието, наблюдавано и от д-р Брода Барнс, при което изследванията често са нормални, но са нал...
сряда, 17 февруари 2021 г.

Мазнини или въглехидрати: хормонални ефекти

›
  от Джей Фелдман   Време е да продължим дебата за предимствата и недостатъците на въглехидратите и мазнините. В предишната статия на...
вторник, 16 февруари 2021 г.

Въглехидрати или мазнини: кое е по-доброто гориво?

›
от Джей Фелдман             Време е за вечния дебат: въглехидрати или мазнини. По тази тема има огромен спор, а аргументите и на двете...
›
Начална страница
Преглед на уеб версията

Всичко за мен

Food for Thought
Преглед на целия ми профил
Предоставено от Blogger.